Exklusivt: Granskning av Christer Holmdahls resonemang mot evolutionsbiologin del 1

Det som skall demonstreras i en ny serie av Emil Karlsson, är Christer Holmdahls resonemang om evolutionsteorin är fatalt felaktigt och inte mycket mer än en tröttsam återvinning av klassiska kreationistiska påståenden som har vederlagts för många årtionden sedan av vetenskapssamhället. Denna granskning består av sju delar, en för varje sida som Holmdahl författat på sin hemsida. Läs del 1 här.

Det här inlägget postades i Artiklar. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Exklusivt: Granskning av Christer Holmdahls resonemang mot evolutionsbiologin del 1

  1. Vem är Jesus ? Hur skapades världen ? Var det en människa som skapade jorden ? Var det big bam som gjorde att jorden blev en planet `? Varför är människor rädda för Jesus ? Är Jesus lika verklig i dag som han var på bibelns tid ? Varför har vetenskapsmännen fastnat vid att människan utvecklats inifrån den enkla lilla apan från hjärnan ? Varför snurrar jorden runt och runt ? Hur kommer det sig att du vet och att du tror att allt det du säger är absoluta sanningen ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *