What Christians Think Happened

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till What Christians Think Happened

 1. Tilda skriver:

  Du kan ju faktiskt inte sitta här och säga ”that it actually happend” Det är en teori, såsom alla andra teorier. Men nu när du ändå är så ”bestämd på att det faktiskt hände” kan jag berätta att fler forskare går idag mot den Gud som faktiskt jag tror skapade denna jord. Desto djupare forskningen går, desto mer tror många forskare att detta inte bara kan ha hänt av slumpen. Vi måste vara en del av någonting större. Inte så få kristna forskare ser religionen som en grund för sin naturvetenskapliga övertygelse. Där står även jag. Dessutom tycker jag att innan du yttrar dig om ”What Christians think happened”, ta dig tid att faktiskt gå djupare in i vad vi egentligen tror på! Det är inte en religion, det är den fucking RELATION!

  Det finns inte en religion i denna värld som inte är överens om att något är fel på oss. Hur fixar vi det? VI kan inte fixa det själv, sluta försök, det är omöjligt.

  ”By simply believing in Christ and in Christ alone. You are receiving life. Yes. Life.”

  • Tilda, jag skulle kunna svara dig ”fel, fel, fel…” Eller jag skulle kunna länka till den här videon: http://youtu.be/IBHEsEshhLs

   För trots att bilden, i egenskap av tillspetsat skämt, är något tillspetsad, så är dess konklussion så mycket närmare det rådande läget inom vetenskapen, hos vissa troende och med så stor sannorlikhet, och utom allt rimligt tvivel, så nära vad som verkligen hände att vi tryggt i de allra flesta sammanhang kan säga att det var det som faktiskt hände.

 2. Tilda skriver:

  Well, jag skulle inte säga att det är ”så nära vad som verkligen hände att vi tryggt i de allra flesta sammanhang kan säga att det var det som faktiskt hände”
  Jag är inte på något sätt ”blind” för vetenskapen. Tvärt om så styrker den min tro ännu mer. HOW GREAT MY GOD REALLY IS, to create such a symphony of wonders!
  Så jag skulle råda dig att se denna. Nu när vi ändå dragit in youtube i debatten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *