Christians Against Dinosaurs

Idag tänkte jag tipsa om Christians Against Dinosaurs, en organisation med både egen hemsida och YouTube-kanal, som fokuserar på att avslöja konspirationer inom den vetenskapliga sfären som syftar till att få oss att tro att dinosaurier har funnits på riktigt. Mycket nöje!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Christians Against Dinosaurs

 1. Anders skriver:

  http://www.shtfplan.com/headline-news/grounbreaking-research-scientist-terminated-for-proving-dinosaurs-and-humans-walked-the-earth-together_07252014

  Dinosaurier har visst funnits, men det kanske inte var 65 miljoner år sedan de levde, kolla denna sidan och döm själva.

  • Anders Åberg skriver:

   Och som av en ren tillfällighet tycks han som upptäckte det vara kreationist…..

 2. Anders skriver:

  Ja, visst hade det varit bra om det fanns ett forum som helt objektivt skärskådar de fynd som gjorts och som inte låter sig påverkas av religion, tro, redan bestämd uppfattning hur det ska vara, mm. Det kommer aldrig att finnas, det är en utopi vare sig man är troende, tror på evolutionsteorin eller något annat. Att kommentera vad någon har för tro som har gjort ett fynd lyfter knappast debatten.

  • Anders Åberg skriver:

   Menar du att om en kreationist hittar något som alla skrattar åt men som stöder hans religion så är det mer värt än om en som tror på evolutionen hittar något som alla vetenskapsmän tycker verkar bra och stöder evolutionsteorin?
   Kreationister gör den här typen av kopplingar hela tiden och dom dömer ut i princip all världens forskare som inkompetenta besserwissrar.
   Jag kan hålla med om att debattekniken som sådan inte är kanonbra, men har man en såpass extrem ståndpunkt som kreationisterna har och en sådan fanatisk tro på en fullständigt obevisad gud så får man nog finna sig i att bli ifrågasatt.
   Jag är dessutom övertygad om att om det här fyndet går att styrka på ett vetenskapligt hållbart sätt så kommer forskarvärlden att acceptera det.

 3. Anders skriver:

  Ja, jag hoppas att det inte är så att det mörkas resultat, men ingen rök utan eld som man säger. Det är ju märkligt om någon dom jobbat med utgrävningar och fossiler i 30 år plötsligt får för sig att fuska? Men det är ju klart, tex piltdown mannen var ju et fuskbygge. Utan lite annan synvinkel på saker och ting blir det ju ganska onyanserat.

  • Anders Åberg skriver:

   Den vetenskapliga metoden har ändå tagit oss människor ganska långt och att bara döma ut den är väl närmast ett idiotförklarande av sig själv.
   Ev. bevarade mjukdelar hor en dinosaurie tilldrar sig med all säkerhet mycket stort intresse från all världens paleontologer och om det inte bluff så lär vi få veta det. Däremot så är det ju knappast något bevis för kreationismen.

 4. Anders skriver:

  Vem pratar om att döma ut den vetenskapliga metoden?

 5. Anders skriver:

  Jaha, och ditt inlägg kl 10.12 är förstås klanderfritt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *