Varför hatar troende verkligheten?

L. Aron Nelson (Aron Ra) föreläser om varför troende hatar verkligheten. Rekommenderas varmt!

Det här inlägget postades i Kreationistlögner, Vetenskap. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Varför hatar troende verkligheten?

 1. Anders skriver:

  En mycket bitter man verkar det som, kastar ur sig saker till höger och vänster om vem och vad Gud är utan att han känner Gud, Inte så konstigt då att han säger som han gör. Han vet helt enkelt inte bättre.

  Gud älskar oss som en kärleksfull far. Bibeln säger i 1 Johannesbrevet 3:1 ”Vilken kärlek har inte Fadern skänkt oss när vi får heta Guds barn. Det är vi. Världen känner oss inte, därför att den aldrig har lärt känna honom.”

 2. Anders Åberg skriver:

  Anders, om din huvudinvändning mot en ateist är att han inte känner Gud, så har du just gjort dig själv till allmänt åtlöje.
  En pastafarian skulle kunna ha samma invändning mot dig för att du inte känner det flygande spagettimonstret.

 3. Anders skriver:

  Jag kommenterade att han säger sig veta att Gud inte finns, hur skulle han kunna veta det undrar jag? plus allt det andra han rabblade upp påminner i stora drag om vad alla evolutionister säger, det fanns inget nytt där under solen så att säga. Att du sen jämför Gud med spagettimonstret visar bara hur ointresserad du verkar vara av Gud, att jag gör mig till allmänt åtlöje i dina ögon det bjuder jag på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *